Articole

Subscribe

Read more

Alternative

Subscribe

Read more

free counters

Tratament naturist cu produse apicole: laptisor de matca, polen, propolis, miere

In ultima perioada ” reteta d-nei Tatoiu” (produsele care intra in compozitia ei) este tot mai mult solicitata de catre persoanele cu diverse probleme de sanatate sau care doresc detoxifierea si cresterea imunitatii organismului. Acest lucru este binevenit, deoarece presupunind ca in timpul verii am consumat mai multe fructe si legume decit de obicei, detoxifierea se poate face mult mai eficace si este mult mai ampla.

Sub celalalt aspect, al cresterii imunitatii, putem face fata mult mai usor gripelor si virozelor de tot felul specifice anotimpului rece, produsele inglobate in ea avind un efect puternic de energizare si crestere a capacitatii de vindecare.

Reteta contine urmatoarele: laptisor de matca crud 4gr, polen poliflor 300gr, tinctura propolis 150ml, miere salcim 1,5kg si 200ml ser fiziologic. Aceste cantitati asigura un tratament pentru 3 luni.

O puteti gasi la cele mai multe din magazinele naturiste, gata preparata sau puteti cumpara produsele continute si sa v-o preparati la dvs acasa.

 

Comments are closed.