Articole

Subscribe

Read more

Alternative

Subscribe

Read more

free counters

Spa la tine acasa cu Sarea de la Marea Moarta

Marea Moarta este un miracol al naturii, creat de-a lungul a mii de ani.
Anual atrage turisti dornici sa profite de faptul ca pot pluti pe apa chiar daca nu stiu sa inoate, dar in special pentru proprietatile sale curative.
Un studiu german publicat in 2005 in revista “International Journal of Dermatology” a demonstrat ca efectuarea frecventa a bailor cu sare de la Marea Moarta conduce la imbunatatirea hidratarii pielii, reduce imflamatiile, durerile articulare, imbunatateste fluxul sanguin si reduce stresul.
Spre deosebire de apa altor mari, sarea apei Marii Moarte contine 21 de minerale datorita carora este atat de deosebita.

Putem enumera:
– magneziul, ce combate stresul, reduce retentia de apa in organism, incetineste procesul imbatranirii si calmeaza sistemul nervos.
– calciul, intareste sistemul nervos si imbunatateste circulatia
– potasiul, energizeaza organismul
– bromul, relaxeaza muschii

Tot acest cocktail benefic de minerale il putem da corpului prin baile cu sare de la Marea Moarta.

Dr. Machtey a studiat pe un numar de 103 pacienti suferinzi de osteoartritis efectul bailor repetate cu sare de la Marea Moarta, constatand reducerea durerilor si imbunatatirea mobilitatii. Dr.Arndt a studiat efectul calmant al acestor bai asupra pacientilor cu psoriasis si deasemenea o reducere a insomniilor.

Datorita zincului si a sulfului din compozitia sa, utilizarea sarii de la Marea Moarta reduce acneea, exfoliind stratul de celule moarte de la suprafata pielii, purifica si inchide porii, hidrateaza. Exista solutii speciale ce contin sare in combinatie cu namolul de la Marea Moarta. Este indicata si utilizarea sapunurilor speciale cu minerale de la Marea Moarta

Este atat de simplu sa va creati propriul spa la dv acasa si in acelasi timp, relaxandu-va in baile cu sare, sa va si tratati problemele! Exista sare alba, clasica, dar si sare cu diferite culori si arome, dupa gustul fiecaruia.
Dupa baie va puteti inviora corpul aplicand sarea lichida de la Marea Moarta, o crema gel, patent exclusiv Ahava, ce are 80% sare!
Aceasta sare este doar de uz extern si e indicat sa nu o folositi pe pielea proaspat rasa,sau cu taieturi sau rani,
Va dorim relaxare placuta!

Marea Moarta este un miracol al naturii,creat dealungul a mii de ani .
Anual atrage turisti dornici sa profite de faptul ca pot pluti pe apa chiar daca nu stiu sa inoate, dar in special pentru proprietatile sale curative.
Un studiu german publicat in 2005 in revista “International Journal of Dermatology ” a demonstrat ca efectuarea frecventa a bailor cu sare de la Marea Moarta conduce la imbunatatirea hidratarii pielii,reduce imflamatiile,durerile articulare,imbunatateste fluxul sanguin si reduce stresul.
Spre deosebire de apa altor mari ,sarea apei Marii Moarte contine 21 de minerale datorita carora este atat de deosebita.Putem enumera
-magneziul ,ce combate stresul,reduce retentia de apa in organism,incetineste procesul imbatranirii si calmeaza sistemul nervos.
-calciul,intareste sistemul nervos si imbunatateste circulatia
-potasiul,energizeaza organismul
-bromul,relaxeaza muschii
Tot acest cocteil benefic de minerale il putem da corpului prin baile cu sare de la Marea Moarta.
Dr. Machtey a studiat pe un numar de 103 pacienti suferinzi de osteoartritis efectul bailor repetate cu sare de la Marea Moarta,constatand reducerea durerilor si imbunatatirea mobilitatii.Dr.Arndt a studiat efectul calmant al acestor bai asupra pacientilor cu psoriasis si deasemenea o reducere a insomniilor.
Datorita zincului si a sulfului din compozitia sa ,utilizarea sarii de la Marea Moarta reduce acneea,exfoliind stratul de celule moarte de la suprafata pielii,purifica si inchide porii,hidrateaza.Exista solutii speciale ce contin sare in combinatie cu namolul de la Marea Moarta,.Este indicata si utilizarea sapunurilor speciale cu minerale de la Marea Moarta
Este atat de simplu sa va creati propriul spa la dv acasa si in acelasi timp ,relaxandu-va in baile cu sare, sa va si tratati problemele!Exista sare alba,clasica ,dar si sare cu diferite culori si arome, dupa gustul fiecaruia.
Dupa baie va puteti inviora corpul aplicand sarea lichida de la Marea Moarta,o crema gel ,patent exclusiv Ahava,ce are 80% sare!
Aceasta sare este doar de uz extern si e indicat sa nu o folositi pe pielea proaspat rasa,sau cu taieturi sau rani.

Va dorim relaxare placuta!

HDM Cosmetice
Dana Hleihil – Manager
office@hdmcosmetice.ro
www.hdmcosmetice.ro
Adresa:str Republicii nr. 66 bl 108 ap3 Alba Iulia

Comments are closed.