Articole

Subscribe

Read more

Alternative

Subscribe

Read more

free counters

Produse de la Marea Moarta

Efectele terapeutice ale namolurilor de pe tarmul Marii Moarte, ale sarii si ale mineralelor prezente in apa marii au fost cunoscute inca din antichitate. In zilele noastre ele intra in compozitia numeroaselor creme, masti, seruri si lotiuni.
Cremele in a caror compozitie se regasesc namolurile si sarurile de la Marea Moarta se absorb rapid in piele, hidrateaza, reduc ridurile si protejeaza pielea contra actiunii factorilor nocivi din mediu. Cremele de noapte cu namoluri si alge de la Marea Moarta, bogate in calciu. magneziu, isi continua actiunea de nutrire si hidratare pe parcursul intregii nopti. Serurile cu minerale actioneaza in straturile profunde ale pielii si reduc efectul radicalilor liberi.

Si corpul poate fi rasfatat cu acesta masti si lotiuni ce ii sunt dedicate. Sapunurile cu namol, cu saruri de la Marea Moarta sunt destinate indepartarii celulelor moarte de la suprafata pielii. hidratarii si catifelarii ei. Eficiente sunt si sapunurile cu namol sau alge, destinate tratarii acneei, respectiv celulitei.

Vedetele sunt mastile pentru ten sau corp, imbogatite cu namol, saruri si minerale, adevarate surse de energie pt piele! Ele invelesc pielea intr-un strat bogat in minerale a caror microparticule patrund adanc in celule, reduc excesul de sebuum si imbunatatesc calitatea pielii.
Sa nu uitam efectul terapeutic al namolului de la Marea Moarta! Prezent in creme sau unguente, namolul ajuta la tratarea diverselor afectiuni ale pielii, ca: acnee – cea mai frecventa problema a adolescentilor, psoriazis, eczeme, datorita efectului antibacterian. Ajuta in scaderea durerilor musculare, a articulatiilor, a inflamatiilor. Si lista ar putea continua…
Totusi, avand un efect atat de puternic, nu pentru toata lumea e indicata folosirea produselor cu namol si sare de la Marea Moarta. Nu se pot aplica pe o piele cu rani sau taieturi.

Nu ezitati si profitati de efectele acestor produse, creandu-va propriul Spa la dv acasa!

Dana Hleihil
Manager HDM Cosmetice
office@hdmcosmetice.ro
www.hdmcosmetice.ro
Adresa:str Republicii nr. 66 bl 108 ap3 Alba Iulia