Articole

Subscribe

Read more

Alternative

Subscribe

Read more

free counters

Argila terapeutica ALGO si cancerele (partea a III a)

Numarul bolnavilor de cancer creste in mod galopant. De vina este in cea mai mare parte alimentatia. Alimentele moderne contin nitrati, nitriti, E-uri, coloranti aromatizanti sintetici, antibiotice, hormoni de crestere, colagen, pesticide, etc. Toate aceste substante chimice prin oxidare in organismul uman dau radicali liberi care duc la cancer.

Organismul uman produce enzime de “curatare”, antioxidante, care neutralizeaza radicalii liberi, din categoria glutationperoxidazelor. Dar pentru a produce aceste enzime avem nevoie de zinc si seleniu. Pe langa faptul ca argila elimina toxinele si metalele grele din corp, stimuleaza productia de enzime antioxidante, anticancerigene.

Cancerele de san sunt favorizate de folosirea antiperspirantelor solide care impiedica eliminarea toxinelor odata cu transpiratia, acestea intrand pe cea mai scurta cale: glandele mamare.

Cancerele de colon sunt favorizate de folosirea antibioticelor. cestea distrug flora colonului care nu mai are protectie la agresiunea toxinelor din fecale.

(va urma)

Ing. Chimist Mircea Bocan

Argila ALGO

 

Comments are closed.