Articole

Subscribe

Read more

Alternative

Subscribe

Read more

free counters

Argila terapeutica “ALGO”- partea I

Argila este o roca sedimentara omniprezenta in intreaga scoarta terestra. Aceasta contine cantitati apreciabile de minerale si oligoelemente naturale, astfel devenind un medicament natural atotputernic. Apele de izvor sunt pure din punct de vedere microbiologic pentru ca trec prin straturi succesive de argila.

Argila terapeutica a fost folosita pentru vindecarea multor afectiuni de la inceputurile lumii. Marii medici ai tuturor timpurilor nu fac decat sa o ridice in slavi. Fiind un medicament 100% natural, vindeca o gama foarte larga de afectiuni, fara a avea efectele secundare pe care le au medicamentele de sinteza. Aceste efecte sunt de cele mai multe ori dezastruoase, ceea ce face ca oamenii sa se intoarca la tratamentele naturiste.

Argila “Algo” contine minerale si oligoelemente extrem de pretioase, cum ar fi: magneziu, fier, calciu, zinc, seleniu, argint, siliciu, etc. Studii recente demonstreaza ca argila “ALGO” duce substanta activa din medicamentele tinta la celule, unde este nevoie de ea si reduce efectele secundare ale medicamentelor. In plus, s-a demonstrat stiintific ca aceasta argila elimina metalele grele din organism!

Este un regenerator fizic deosebit de puternic, actioneaza ca un remineralizant – forte asupra corpului uman si al animalelor, are capacitatea de a reechilibra metabolismul si functiile organismului in general, este un agent antitoxic de exceptie. Are efect bactericid, cicatrizant si antiseptic, este un exceptional pansament gastric si in cantitati de multe ori foarte mari, vindeca definitiv orice boala digestiva. Poate fi folosita de orice persoana, de la copiii sugari pana la gravide sau mame lauze.

Noi avem o experienta de aproape 30 de ani in utilizarea argilei “ALGO” pe care o aducem din apropierea granitei cu China, o argila care vindeca spectaculos o paleta larga de afectiuni. (va urma)

Ing. Chimist Mircea Bocan

Argila ALGO

 

 

Comments are closed.