Articole

Subscribe

Read more

Argila ALGO - Mircea BOCAN

Argila Algo: cuvantul domnului Mircea Bocan

mircea_bocan
Proprietăţile curative ale argilei sunt cunoscute înca din antichitate. Papirusuri egiptene, scrieri de medicină antică, elenă şi romană atestă folosirea acestui ‘pământ natural si viu’ în tratamentul unor inflamaţii interne, infecţii şi arsuri. Iisus Hristos Însusi a botezat-o “Îngerul pământului”. Puterile argilei ţin aproape de miracol. Având un conţinut bogat în minerale naturale (Fe, Ca, Mg, Al, Si, Na, K, etc.) virtutile argilei sunt foarte numeroase. Are o remarcabilă putere de absorbţie, binefacerile ei multiple recomandând-o în cele mai diverse afecţiuni şi suferinţe.
Este aproape inimaginabil cât de multe bogaţii ne ofera pământul pe care-l călcăm zi de zi în picioare. De zeci de mii de ani, de la homo sapiens încoace, Terra ne-a hrănit şi ne-a ajutat sa evoluăm. De milioane de ani pământul acesta a înflorit şi a rodit, dându-ne  grâne, fructe şi legume. Noi îl otrăvim cu îngrăşăminte chimice, de dragul unor roade mai bogate. De milioane de ani ne dă oxigen, prin chimia tainică a apelor şi pădurilor. Noi taiem copacii, deversam deşeuri toxice în râuri şi fluvii şi otrăvim aerul cu gigantice coşuri de fum. Răsturnăm munţii în cautare de aur, argint şi alte metale rare, fără să ne pese de dezastrul rămas sub şenilele buldozerelor şi roţile excavatoarelor. Cu toate acestea DUMNEZEU ne îndură, iar pământul ne iartă. Mai mult, ne oferă în continuare hrana de zi cu zi, aer proaspăt, ape limpezi şi bogaţii ale subsolului la care nici nu am visat. Şi, de parcă toate acestea n-ar fii de ajuns, ne mai ajută să scăpăm de boli şi suferinţă. Într-o epocă de triumf al ştinţei, medicamentele pământului continuă să facă minuni.

Comandati Argila ALGO completand formularul de mai jos:

Cantitatea minimă este: o portie = 2 kg, suficient pt. cura de bază pentru 1 persoana.

Fiecare colet contine instructiuni complete despre modul de administrare.

Plata se face la sosirea coletului (ramburs).

Comenzile vor fi onorate in aproximativ doua saptamani. Nu dublati comanda prin telefon sau online, in acest caz va asumati responsabilitatea cumpararii unui colet suplimentar.

Livrarea se face prin Curierat, direct la domiciliul dvs.

Preturi argila ALGO:

  • 2 kg =70 RON (taxe transport incluse)
  • 4 kg (2 portii) = 140 RON (taxe transport incluse)
  • 6 kg (3 portii) = 210 RON (taxe transport incluse)

Pentru doza de soc trebuie comandat 1 kg in plus! Scrieti numarul kilogramelor dorite in formularul de comanda.

Formular de comanda:

IMPORTANT: nu repetati procedura de comanda (online sau telefonic) decat daca doriti mai multe comenzi!!!

Completati toate campurile cu atentie, verificati inainte de a Trimite Comanda.

Numele si prenumele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Email

Cantitate (obligatoriu)
kg

Adresa (obligatoriu)

Cod postal

Localitate (obligatoriu)

Sector (pentru Bucuresti)

Judet (obligatoriu)

CONTACT:
S.C. Algo SRL
J01/947/1993
R 4973040
Adresa: str. I. Ratiu Nr. 19 Bl. J6 Ap 8, Alba Iulia
Tel: 0258 865 677
0788 351 263
0788 351 262
Fax: 0258 821 983

Pentru comenzi in Canada si SUA unicul distribuitor al Argilei Algo poate fi contactat la aceasta adresa : www.clayforlife.com
email: info@clayforlife.com

Raspundem intrebarilor dvs: puteti folosi formularul de contact de mai jos. O sa va raspundem tuturor, in limita timpului disponibil. Comanda argilei va rugam sa o  faceti mai sus, online sau telefonic.

Introduceti datele dvs corecte si o adresa de e-mail valida, la care sa va raspundem.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Argila ALGO – uz intern

  • Cura de baza cu argila Algo este obligatorie pe durata a 3 săptămâni, timp în care se bea apa argiloasa foarte tulbure, de 3 ori pe zi.
  • Cura de întreţinere cu argila Algo se continuă în următoarele 4-6 luni luându-se doar o doza de argila dimineaţa, timp de 10 zile consecutiv în fiecare lună. În funcţie de vechimea bolii, de vârstă, de stresul acumulat, de condiţile de muncă şi de viaţă ale fiecăruia, cura de întreţinere poate varia de la 10 zile pe lună la 15-20 de zile sau, în cazurile mai grave, câteva luni la rând fără întrerupere. Dacă după cura de bază problemele nu sunt rezolvate, acestea poate fi prelungită cu 1-2 săptămăni. Supradozarea nu are efecte secundare.
  • Când bolnavul este dependent de medicamente (pentru boli cardiovasculare sau diabet), este necesar ca la începutul tratamentului să nu se renunţe la ele. Se vor controla atent tensiunea arterială sau glicemia la 3-4 zile, iar când acestea incep să scadă, se va micşora treptat doza de medicamente, roporţional cu scăderea tensiunii sau a glicemiei, la indicaţile medicului curant, până când medicaţia nu va mai fi necesară. Persoanele care au făcut un timp tratamente antibiotice se vor vindeca mai greu, iar durata tratamentului (atât a curei de bază, cât şi a curei de întreţinere) va fi mai lungă. Este important ca în timpul curei de argila să nu se consume antibiotice deloc. Se vor lua doar medicamentele strict necesare.

Argila ALGO – uz extern

Argila Algo poate fi utilizată sub formă de cataplasme, pentru noduli tiroidieni, guşă, noduli mamari, prostată, dureri articulare. Prepararea cataplasmei: Din argila şi puţină apă se face o pastă groasă, consistentă, care se aplică pe locul bolnav în grosime de 0,5 – 1 cm, fie direct pe piele, fie pe un tifon. Cataplasmele se aplică de 2 – 3 ori pe zi, timp de 2 – 3 ore, sau se lasă de seara până dimineaţa.

Masca de frumuseţe cu argila:

Se ia un castravete mic, care se rade pe răzătoarea mică. Se stoarce sucul, în care se dizolvă o linguriţă de argilă sau un bulgăraş, amestecându-se până se obtine o pasta omogenă. Se întinde uniform pe toată faţa, se lasă 10-15 minute să se usuce bine, apoi se spala faţa cu apă călduţă. În cazul acneei, pe lângă cura internă, masca va fi aplicată zilnic.

Pentru copii de orice vârstă (începând de la o lună de viată), tratamentul este acelaşi ca şi la adulţi, dar dozele de argila se reduc la jumătate.

Preparare: Într-un pahar de sticlă sau o cană de porţelan se pun 100-150ml apă. Se adaugă o linguriţă plină cu argila sau un bulgăre de argila de mărimea unei nuci mici. Argila sub formă de bulgăraşi nu trebuie fărămiţată, întrucât se dizolvă singură in apă. Pregătirea argilei se face din ajun: se lasă de seara pâna dimineaţa, când este amestecată bine cu o spatulă de lemn şi se bea rapid foarte tulbure, pe stomacul gol, cu 30 min înainte de masă. Sedimentul (ca un zaţ de cafea) se aruncă şi se pregăteşte apa cu argila pentru masa următoare. Acest procedeu se repetă de 3 ori pe zi, înaintea meselor importante. Esenţial este să se bea apa argiloasa foarte tulbure înainte de masă, nu după masă. Cei care postesc sau nu mănâncă dimineaţa ori seara, pot consuma argila liniştiţi, fără a mânca nimic după aceea. Este important să nu se folosească în manipularea argilei metalul sau plasticul, ci numai sticlă, porţelanul sau lemnul.
În timpul curei de argila există două restrictii alimentare: să nu se consume grăsimi animale, respectiv carne de porc grasă, untură, slănină (se poate consuma carne macră de orice fel, unt, margarină, lactate); să nu se consume alcool.
Argila a fost analizată microbiologic şi radioactiv atât în Canada la “Lakefield Research Institute LTD” din Peterborow (unul dintre cele mai mari institute de profil din lume), cât şi la Institutul de Sănatate Publică “Prof. Dr. Iuliu Moldovan” din Cluj Napoca. Ambele analize menţionează că argila nu are încarcare radioactivă şi poate fi destinată consumului uman. La prepararea argilei se va folosi numai apă de izvor, de fântână sau apă plată.Contraindicaţii: Argila nu are nici un efect secundar, deci nu poate face nici un rău. Ca orice cura naturală, poate provoca ca o aparentă deteriorare a stări generale a organismului în prima fază (7-10 zile), ca urmare a eliminări toxinelor din organism. Dacă în primele primele zile de tratament urina şi scaunul vor prezenta modificări (miros urât, uşoară constipaţie sau diaree, urină cu sediment, tulburare şi inchisă la culoare), nu trebuie să se întrerupă tratamentul! Atunci se elimină toxinele şi organismul se purifică, urmând ca dupâ această perioadă să inceapă faza de vindecare. Datorita proprietatilor ei bactericide argila distruge extrem de eficient Helicobacter Pylori. Daca suferiţi de: ulcer, gastrită, colită, enterocolită, rectocolită, hemoroizi, constipaţie, pancreatite cronice, hepatite cronice, colecistite, diaree, dizenterie, afecţiuni renale, infecţii urinare rebele, calculi renali şi nisip renal, insuficienţă renală, tulburari metabolice şi dereglări glandulare diverse: Diabet zaharat tip 2, hiper şi hipotiroidie, noduli tiroidieni, noduli mamari, spasmofilie .

Marturii:

Din scrisorile dumneavoastra
Venera Pascu (38 ani) Feteşti, tel.0243-36.54.92
‘Am apelat la cura cu argilă pentru o infecţie la rinichi, la  care am auzit ca dă rezultate foarte bune. Aveam şi fierea leneşă, mereu îmi era rău. După primele trei săptămâni de cură, m-am simţit mult mai bine: durerile au încetat ca prin farmec, am eliminat mai multi calculi renali (s-a evidenţiat la ecografia facută ulterior), am slăbit 5 kilograme. Argila m-a energizat fantastic, pur şi simplu nu mai simt stresul cotidian. Rămân o fidelă consumatoare de argilă, findcă am văzut pe propia-mi piele efectele benefice ale acesteia’.
Ovidiu Neacşu (40 ani)  – Craiova tel. 0251-19.18.99:
‘Eu sufăr de diabet zaharat insulino-dependent de peste 25 de ani, iar in 1998 a dat o complicaţie gravă – nefropatie diabetică stadiul IV. Am început dializă în 1998. Am făcut un an şi jumătate hemodializa, iar în noiembrie 1999 am trecut pe dializă peritonală. Peste o lună, am urmat prima cură cu argilă (acum sunt la a doua cura intensivă). Pentru mine, rezultatul a fost mai mult decât îmbucurator: datorită argilei mi-a reaparut diureza, iar glicemia a scăzut de la 2% la 1-1,2 %. De asemenea, am observat că argila are un efect nemaipomenit asupra tensiunii arteriale: aveam o tensiune foarte ridicată – 22/15, 24/16, iar după cura s-a stabilizat la 14/8. Starea mea generală este mult mai bună şi mă simt plin de forţă. Sunt convins că argila mi-a făcut bine şi că am de gând sa urmez aceasta cura pe termen lung’.

Iulia Vasilas (40 ani) Suceava tel 0723/42.38.71
‘Citisem despre virtuţile vindecătoare ale argilei în <> dar parcă nu îmi venea să cred că este bună la atâtea boli. Când m-am hotărât să urmez cura cu argilă, eram năpădită de numeroase probleme de sănătate: ficat gras, gastrită, calculi renali, tahicardie. Dupa o singură cură, am eliminat calculi renali, iar analizele hepatice au iesit foarte bune. Gastrita s-a vindecat după numai o săptamână. Sufeream şi de  reumatism, iar analizele pe care le-am făcut de curând, valoarea ASLO a fost 100, fapt ce i-a uimit şi pe medici. Tahicardia a disparut şi ea. Am observat că argila are puteri tămaduitoare şi asupra furunculelor, coşurilor, bataturilor(aplicată sub formă cataplasmă, le usucă si le vindecă). Sunt foarte încântată de rezultatul tratamentului cu argilă. Acum am un tonus şi o energie pe care  nu le aveam înainte’.
Carmen M. (35 ani) Sibiu
“Aveam un nodul la sânul stâng, de marimea unui ou de gaină. Mi se deformase pieptul, aveam dureri de axilă şi eram foarte speriată, deoarece majoritatea femeilor din familia mea au decedat din cauza cancerului la sân. Mi se confirmase diagnosticul mastoză chistică, dar nu doream să fiu supusă unei intervenţi  chiurgicale. Nu m-am dus la medic, de teamă să nu mă oprească la spital ca să mi se facă biopsie. Am citit de tratamentul cu argilă în >>Formula AS<< şi m-am gândit să îl urmez, pentru că oricum nu am ce pierde. Urmez cura cu argilă de circa doi ani – cura internă, cataplasme cu argilă aplicate pe sân şi regimul alimentar prescris în prospect. Nodulul s-a retras treptat, până a ajuns la dimensiunea unui sâmbure de cireasâ. Argila a avut  asupra mea şi alte efecte benefice. Eram irascibilă şi nervoasă, aveam încă din adolescenţă ciclul menstrual neregulat, tensiunea arterială foarte mare (16/10,5). Acum sunt foarte calmă, ciclul menstrual cu exactitate de ceasornic tensiunea s-a stabilizat 12/8, nu mai am palpitatii. În faţa atâtor rezultate benefice consider că argila să fie studiată temeinic de specialişti şi să  fie recomandată de medici, acolo unde este cazul, în locul medicamentelor chimice care ne intoxică organismul.”