Articole

Subscribe

Read more

Bio revitalizarea tenului cu acid hialuronic

Tratamentele de bio revitalizare cutanata reprezinta o etapa fundamentala in blocarea procesului de imbatranire. Scopul este de a regenera componentele care suporta tesutul dermal, acidul hialuronic natural s-a folosit ani de zile in acest scop aratind o actiune excelenta in imbunatatirea parametrilor dermo-epidermici de la hidratare, pana la elasticitate si microcirculatie.
Acidul hialuronic in mod natural exista in tesutul cutanat si are rol important in prevenirea procesului de imbatranire a pielii. Acidul hialuronic este responsabil pentru compactitatea tesutului. De fapt are rol functional tridimensional extrem de important in organizarea componentilor de baza extracelulari.
Una din caractiristicile acidului hialuronic este de a atrage cantitati de apa astfel favorizand mentinerea adecvata si naturala a hidratarii pielii care capata o vitalitate vizibila si o prospetime care caracterizeaza un aspect tanar.
Au aratat studiile in vitro respectiv in vivo ca existenta unor concentratii de acid hialuronic in tesut re-creeaza un mediu perfect pentru proliferarea si migrarea fibroblastilor de colagen de neosinteza, elastin, si a acidului hialuronic endogen.
Alta proprietate importanta a acidului hialuronic este actiunea de curatator al radicalilor liberi toxici.
In concluzie, prin injectarea acidului hialuronic putem obtine un aspect luminos si intinerit al tenului.

Dr. HLEIHIL Mahmod

CABINET ALBA IULIA Cetate
Str. Energiei nr.16
Bl. E2 Ap.1
Tel. programari 0756 355 377

Tel. medic: 0757 432 582

Aflati mai multe despre activitatea Dr.Hleihil – click aici.

Comments are closed.